Lasten ja perheiden pääsiäispolku Vanhassa Pappilassa

Vanhassa pappilassa

Aikamatkalle Jeesuksen seuraajien joukossa ristin ja ylösnousemuksen pääsiäiseen.

Vanha pappila muuntautuu Jeesuksen aikaan. Kuka oli mies, joka on vaikuttanut niin vahvasti monien elämään? Tästä kertovat mm. lammaspaimen, tullimies, ja muut Jeesuksen ystävät. Polku kestää noin 30 min ja sopii kaikenikäisille. Se kuljetaan pienissä ryhmissä Vanhan pappilan sisätiloissa. Ensimmäinen ryhmä lähtee klo 17.00 ja seuraavat noin 10 minuutin välein klo 19.00 saakka. Sisäänkäynti Vanhan pappilan kirkkoherran viraston puoleisesta päädystä.

Orimattilan kirkko

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 18

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia. Valoa pimeään iltaan!

Perhekerho Pennalan koululla

Yhdessäoloa perheille.