Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

"Kirkkoon kun kellot kutsuvat, suo sinne tiemme johtaa." (virrestä 197)

Liturgina Hanna Suominen, Mira Vorne saarnaa, kanttorina Miia Kettunen. Mukana Kirvun Lauluseuran kuoro, joht. Kimmo Puunenä. Kirkkoväärtinä Markku Viljanen.
Rippikouluryhmä 6 osallistuu messuun.

Tästä sunnuntaista alkaa hiljaisen viikon loppuun ulottuva ns. syvä paastonaika. Siksi päivää on sanottu kärsimyksen sunnuntaiksi. Jeesuksen aikalaiset eivät ymmärtäneet hänen olemustaan ja tehtäväänsä, mutta "kivestä, jonka rakentajat hylkäsivät", oli tuleva kivi, jolle Jumalan seurakunta rakentuu. Jeesus on uuden liiton välittäjä. Hän on kuollut kootakseen yhteen kaikki hajallaan olevat Jumalan lapset.

Kolehti oman seurakunnan nimikkokohteelle: Lastenkoti Dikonin työn tukemiseen Viipurissa Suomen Lähetysseuran kautta.
Messun virret:
533:1-2,5-6
274:1-4
954:1-

pe 27.4. klo 11.00

Veteraanipäivän lyhyt hartaushetki ja seppelenlasku Orimattilan sankarihaudalla klo 11

"Sun kätes, Herra, voimakkaan, suo olla turva Suomenmaan" (VK 577)

Orimattilan kirkko

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.