Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

"Kirkkoon kun kellot kutsuvat, suo sinne tiemme johtaa." (virrestä 197)

Liturgina Hanna Suominen, Mira Vorne saarnaa, kanttorina Miia Kettunen. Mukana Kirvun Lauluseuran kuoro, joht. Kimmo Puunenä. Kirkkoväärtinä Markku Viljanen.
Rippikouluryhmä 6 osallistuu messuun.

Tästä sunnuntaista alkaa hiljaisen viikon loppuun ulottuva ns. syvä paastonaika. Siksi päivää on sanottu kärsimyksen sunnuntaiksi. Jeesuksen aikalaiset eivät ymmärtäneet hänen olemustaan ja tehtäväänsä, mutta "kivestä, jonka rakentajat hylkäsivät", oli tuleva kivi, jolle Jumalan seurakunta rakentuu. Jeesus on uuden liiton välittäjä. Hän on kuollut kootakseen yhteen kaikki hajallaan olevat Jumalan lapset.

Kolehti oman seurakunnan nimikkokohteelle: Lastenkoti Dikonin työn tukemiseen Viipurissa Suomen Lähetysseuran kautta.
Messun virret:
533:1-2,5-6
274:1-4
954:1-

Orimattilan kirkko

Pyhäkoulu

Pyhis on 3-vuotta täyttäneiden lasten oma jumalanpalvelushetki.

Jouluhartaus Orimattilan terveysasemalla klo 13

Terveysaseman asiakkaille, vierailijoille ja henkilöstölle suunnattu jouluhartaus