Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

"Kirkkoon kun kellot kutsuvat, suo sinne tiemme johtaa" (virsi 197)

Liturgina Katja Kerkkänen, pastori Raisa Jarkkola saarnaa, kanttorina Miia Kettunen. Rippikouluryhmä 5 osallistuu messuun. Messukumppanina Herättäjä-Yhdistys. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Siionin virsi -seurat Vanhassa Pappilassa. Kirkkoväärtinä Arto Virtanen.

Kertomukset pahojen henkien ulosajamisesta liittyvät erityisesti kolmanteen paastonajan sunnuntaihin. Pääsiäistä edeltävä aika oli vanhalla ajalla kasteelle valmistautumisen aikaa. Kastetoimitukseen taas sisältyi useita eksorsismeja eli pahan hengen ulosajamisia. Aihepiiriltään tämä sunnuntai liittyy ensimmäiseen paastonajan sunnuntaihin. Se panee ihmisen miettimään, kenen ja minkä puolella hän on: hyvän vai pahan.

Kolehti lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Messun virret:
386: 1-5
esirukouksen osana 917
310:1-
903:1,6

pe 27.4. klo 11.00

Veteraanipäivän lyhyt hartaushetki ja seppelenlasku Orimattilan sankarihaudalla klo 11

"Sun kätes, Herra, voimakkaan, suo olla turva Suomenmaan" (VK 577)

Orimattilan kirkko

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.