Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Tule osallistumaan messuun, piispakin tulee!

Messu aloittaa piispantarkastusprosessin Orimattilan seurakunnassa. Messuun osallistuu Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo seurueineen. Liturgina Annakaisa Rantala, Katja Kerkkänen saarnaa, kanttoreina Miia Kettunen ja Martti Kuittinen. Gospelkuoro. Kirkkoväärteinä Aulikki Haapaniemi, Hannu Huhmarkangas ja Pertti Laaksonen.

"Herra, sinä olet laupias,
muista minua,
osoita ikiaikaista hyvyyttäsi."
Jeesus taisteli pimeyden valtoja vastaan myös parantamalla sairaita ja antamalla synnit anteeksi.
Tähän toimintaan liittyivät rukous ja usko.

Kolehti evankelis-luterilaisen seurakunnan perustamiseen Tallinnan Lasnamäen lähiöön yhteistyössä Viron kirkon lähetyskeskuksen ja Tallinnan Pyhän Hengen seurakunnan kanssa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta.
Messun virret:
277: 1-4
440:1,3,5 vuorovirtenä
922 esirukouksen osana
277: 5

Artjärven kappeliseurakunta, Orimattilan seurakunta

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 10

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko