Messu

Artjärven kirkko

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Messu Artjärven kirkossa klo 10, saarna ja liturgia Mira Vorne, kanttorina Martti Kuittinen. Messukumppanina Vanhustentuki ry, jolle myös kolehti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Vanhusten tuki ry:n toiminnan esittelyä. Kyytiä tarvitsevat voivat tilata numeroista...

Artjärven kappeliseurakunta

Artjärven kirkko

Messu

Orimattilan kirkko

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin! Alustus Anne Takala Päijät-Hämeen Kansanlähetyksestä.