Kynttilänpäivän messu Orimattilan kirkossa klo 10

Kynttilänpäivän messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

Kynttilänpäivänä kirkkoon vanhan Simeonin kanssa!

Liturgina Katja Kerkkänen, Hannu Rantala saarnaa, kanttorina Miia Kettunen. Yhteisvastuu-keräys alkaa. Kirkkoväärtinä Laila Fabritius. Kirkkokahvit ja Yhteisvastuu-keräykseen liittyvä luento messun jälkeen seurakuntakodilla.

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Orimattilan seurakuntakodissa

Raamattuilta

Tervetuloa Raamattupiiriin!

Artjärven kirkko

Messu Artjärven kirkossa klo 10

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Sukupolvien messu Orimattilan kirkossa klo 10