Rippikoulusunnuntain Sukupolvien messu

Rippikoulusunnuntain Sukupolvien messu Orimattilan kirkko

"Kirkkoon kun kellot kutsuvat, suo sinne tiemme johtaa" (virsi 197)

Liturgina ja saarnaajana Katja Kerkkänen, kanttorina Rita Honti. Kaikki vuoden rippikoululaiset ja heidän vanhempansa sekä isoskoulutusleiriläiset osallistuvat messuun. Messu on yhteinen aloitus vuoden 2017 rippikouluille.

Sunnuntain aiheena on "Jeesus herättää uskon". Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana.

Kuva: Kirkon kuvapankki, Oulun seurakunnat, Sanna Krook

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko

Rippikoulusunnuntain messu

Rippikoulu koskee koko perhettä!

os. Myllypolku 5 A 1

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri Lindevalilla

Raamatun tutkiskelua ja keskustelua miesporukassa.