Tupa

Mispa

Pelailua, jutustelua, musiikkia ja muuta touhua yhdessä maanantaista keskiviikkoon joka viikko

Tuvalla pelaillaan biljardia, dartsia, ja lautapelejä, askarrellaan ja muuten vaan vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Puolilta päivin saa kahviakin. Omat ideat toiminnan kehittämiseen ovat tervetulleita! Voit lisäksi käydä tulostamassa tarvittavia papereita tai täyttämässä sähköisiä hakemuksia yhteisessä käytössä olevalla tietokoneella. Ilmojen lämmetessä ja sään salliessa toiminta siirtyy osittain Vanhan Pappilan nurmikolle ja nuotiopaikalle. Toiminnasta vastaa Pertti Korhonen ja seurakunnasta Johanna Vesamäki käy välillä kyselemässä kuulumisia. Tule sinäkin kertomaan omasi!

Mispa

Avoin päivätoiminta Tupa

Tuvalla kohdataan maanantaista keskiviikkoon joka viikko! Tule Sinäkin!

Erkontie 26

Lähetyspuoti avoinna Anninkammarilla klo 10-14

Avoinna ti-to klo 10-14. Lähetyspuodissa ja Anninkuistilla myydään oman seurakunnan lähetystyön hyväksi uutta ja vanhaa.

Anninkammari

Vapaaehtoisten kahvila

Anninkammarin kahvila avoinna ti-to klo 10-14.