Messu Orimattilan kirkossa klo 10

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko

"Kirkkoon kun kellot kutsuvat, suo sinne tiemme johtaa" (virsi 197)

Liturgina Katja Kerkkänen, Outi Vainio saarnaa, kanttorina Rita Honti. Kirkkoväärteinä Pertti Laaksonen ja Niina Saarinen. Messun jälkeen kirkkoväärtien tapaaminen. Uudet kiinnostuneet myös mukaan!

Sunnuntain otsikkona on "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa ".

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

os. Myllypolku 5 A 1

Miesten keskustelu- ja raamattupiiri Lindevalilla

Raamatun tutkiskelua ja keskustelua miesporukassa.

Artjärven kirkko

Messu

Kotikirkon jumalanpalvelus kutsuu sinua hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä, saamaan voimaa sanasta ja sakramenteista, tapaamaan ystäviä ja vaihtamaan kuulumisia.

Orimattilan kirkko