Messu Orimattilan kirkossa klo 10

su 29.5. kello 10.00

Messu Orimattilan kirkossa klo 10 Orimattilan kirkko, Orimattilan seurakuntakoti

Messu kirkossa klo 10. Messun jälkeen senegalilainen lähetyslounas ja Anna-Mari Rintaniemen eläkkeellelähtöjuhla Orimattilan seurakuntakodissa.

Olet tervetullut yhteiseen jumalanpalvelukseen!

Liturgina Annakaisa Rantala, saarnaa Anna-Mari Rintaniemi, kanttorina Rita Honti, Gospelkuoroa johtaa Sallamari Hyvönen. Messun jälkeen lähetyslounas ja päivätilaisuus seurakuntakodilla. Lähetystyöstä vastaava kappalainen Anna-Mari Rintaniemi jää kesän jälkeen eläkkeelle.

Tämä sunnuntai on 2. sunnuntai helluntaista. Pyhä puhuu katoavista ja katoamattomista aarteista - katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.