Kauneimmat Joululaulut alkavat soida 5.12.2017 alkaen.

Kauneimpia joululauluja lauletaan ympäri Orimattilaa. Palvelutalojen  tapahtumiin ovat kaikki tervetulleita.

Kauneimpia joululauluja lauletaan lisäksi Mallusjoen leirikodilla, Pennalan seurantalolla, Heinämaan rukoushuoneella, Artjärven seurakuntakodissa sekä tietenkin kaikissa kolmessa kirkoissa; Orimattilassa, Artjärvellä ja Kuivannolla. Yksi laulutilaisuus on suunnattu erityisesti lapsiperheille.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT 2017

Tiistai 5.12.

klo 14       Mallusjoen Lepokodilla

Torstai 7.12.

klo 13       Arkipäivän tutuimmat ja kauneimmat joululaulut Orimattilan kirkossa.

Erityisesti erityisryhmille, laitoksissa asuville ja vanhuksille. Tilaisuuden kesto n. 45 min.

klo 18       Mallusjoen leirikodilla

Sunnuntai 10.12.

klo 16       Orimattilan kirkossa

klo 18       Pennalan seurantalolla

klo 18       Kuivannon kirkossa

Keskiviikko 13.12.

klo 18       Lasten kauneimmat joululaulut

Torstaina 14.12.

klo 14       Artjärven palvelutalolla

Sunnuntai 17.12.

klo 16       Heinämaan rukoushuoneella

klo 18       Orimattilan kirkossa

klo 18       Artjärven kirkossa

Lauantai 6.1.2018

klo 13       Artjärven seurakuntakodissa

Seurakuntien järjestämissä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran ulkomaiseen työhön. Tänä vuonna kampanjan teemana ovat lapset. Maailmassa on miljoonia lapsia, jotka ovat orpoja tai elävät muuten vailla riittävää turvaa. Lähetysseura ohjaa keräystulot kehitysmaiden lasten koulutukseen, lasten ja äitien terveydenhuoltoon sekä perheiden toimeentulomahdollisuuksien parantamiseen.

Klikkaa tästä näkyviin lisätietoa kauneimmista joululauluista.

Kauneimmat joululaulut tekee hyvää
Kauneimmat joululaulut