Lauletaan, kun tavataan!

Musiikki elävöittää ja rikastuttaa seurakunnan arkea ja juhlaa. Se on keskeinen osa jumalanpalveluksia ja hartaushetkiä, kastejuhlia,  vihkimisiä, hautaan siunaamisia. Musiikin välittää ilosanomaa Vapahtajasta. Seurakunnassa musiikin ammattilaiset ohjaavat seurakuntalaisia kirkon musiikin pariin. Kuorolaulu tekee tutkitusti hyvää terveydelle - kuorossa laulaessa saa itselleen hyvää ja esiintymisen hetkellä voi jakaa saamaansa hyvää eteenpäin. Yhdessä laulaminen kehittää taitoja ja rohkeutta, kuoroon ei siis tarvitse tulla valmiina.

16300 Orimattila

Vastaan musiikista seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä muissa kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Opetan rippikoulussa, hoidan musiikkikasvatustyötä ja edistän musiikin käyttöä seurakunnan eri toiminnoissa. Vastaan myös seurakunnan soittimien hoidosta ja huollosta.

16300 Orimattila
Kanttori, Artjärvi
Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin Orimattilan seurakunnan, Artjärven kappelin kanttorina. Orimattilan seurakunnan kanttoreiden yhteisenä työnäkynä on palvella seurakuntalaisia tasokkaalla ja monipuolisella musiikilla.