Sylissä

Vanhan pappilan vauvakerho on tarkoitettu vauvalle ja vanhemmalle/vanhemmille. Kerho toimii erityisesti vertaisryhmänä ensimmäisen lapsen kanssa kotona olevalle vanhemmalle. Vietämme yhteistä aikaa sylikkäin vauvan kanssa lorutellen, laulellen ja elämää ihmetellen. Jaamme yhteisiä asioita kahvi- tai teekupin ääressä.

Kerho kokoontuu Vanhassa pappilassa kerhokausien aikana tiistaisin klo 14, kesto 1,5 tuntia. Kerhokausi noudattaa pääosin samaa rytmiä kuin koulujen lukuvuosi.

Körö körö kirkkoon!

Leikitään myös.

Körö körö kirkkoon, papin muorin penkkiin,
ruskealla ruunalla, valkealla varsalla (vauvaa körötellään sylissä),
aitojen alitse (vauva lasketaan alas), peltojen peritse (vauva nostetaan ylös).
Topsis, topsis, topsis, top (top-sanan kohdalla vauva nostetaan vielä ylös)!

Laula vauvan kanssa

Körötteli kirkolle tänään meidän vauva, körötteli kirkolle tänään meidän vauva!

Vauvakerhon alkulaulu, lauletaan vauvan nimellä eli vauva-kohdassa lapsen nimi.

Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa. Taivaan Isä sylissänsä kaikki vauvat hoitaa. Aa, aa allinlasta, pientä linnunpoikaa. Taivaan Isä sylissänsä kaikki meidät hoitaa.

Vauvakerhon loppulaulu, lauletaan sylissä keinutellen.