Päiväkerho on lasten oma paikka

Päiväkerho on 3-6-vuotiaiden säännöllistä ryhmätoimintaa, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä leikkien, liikkuen, laulaen ja askarrellen. Samalla luodaan ystävyyssuhteita ja tutustutaan kristillisiin tapoihiin. Lastenohjaajat toteuttavat kasvatustehtävää yhdessä vanhempien kanssa lapsen parhaaksi. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat 1-3 kertaa viikossa 2-3 tunnin ajaksi. 3-vuotiaat osallistuvat kerhoihin vain yhden kerran viikossa. Orimattilan seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia.
Kerhovuosi on elokuusta toukokuuhun ja noudattaa pääsääntöisesti koulujen lukuvuotta. Kerhokausi päättyy perjantaina 19.5.17

Seuraava kerhovuosi 2017-2018  alkaa maanantaina 14.8.17.

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin ryhmiin päättyi maanantaina, 1.5.2017. Tiedot kerhopaikasta, kerhoryhmästä ja -ajasta lähetetään kerholaiselle kotiin kesäkuussa. Lisätietoja: Eija Cederlöf, lapsityönohjaaja p. 050 3399 135

Ilmoittautuminen jonoon tai vapaille paikoille tapahtuu sähköisesti seurakunnan kotisivuilla www.orimattilanseurakunta.fi  linkki: ilmoittautumiset

Ryhmät täytetään ikäjärjestyksessä, etusija on kotona olevilla lapsilla ja ne perustetaan, jos ryhmään saadaan riittävästi lapsia ja tilajärjestelyt onnistuvat suunnitellun mukaisesti.

Suunnitellut kerhopaikat: Artjärven seurakuntakoti, Kuivannon nuorisotila, Pennalan koulu ja Vanha pappila.

Tervetuloa seurakunnan kerhoon!

Päiväkerhoryhmien kokoontumisajat ja -paikat keväällä 2017

Vanha pappila, Pappilantie 1, 16300  Orimattila

Ma /To aamupäivä:  4-5vuotiaiden ryhmä