Mitä Jeesus sanoo lapsille? Jeesus sanoo: "Tervetuloa!".

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia ja lapsiperheitä hyvän äärelle. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja, tapahtumia, teemailtoja, retkiä ja juhlia. Lisäksi järjestämme maksullista  kirkkomuskaritoimintaa  ja perheiden jumalanpalveluksia.  Seurakunnan nuorimpia jäseniä muistetaan syntymäpäiväkorteilla, 5-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla sekä kouluunlähtevien siunauskirkoilla. Kaupungin varhaiskasvatuksen ja muiden perheiden parissa toimivien tahojen kanssa tehdään  yhteistyötä, mm lapsiperheiden asiakasraadin muodossa.

Sukupolvien messu sunnuntaina 4.2.18 Orimattilan kirkossa klo 10.00

Vauva- ja taaperokirkko sunnuntaina 11.3.18 Orimattilan kirkossa klo 14.00, jonka jälkeen kirkkokahvit Pappilassa

Pennalan pääsiäiskirkko Raittiusseuran talolla 4.4.18

Kummisunnuntai Mallusjoen leirikodilla sunnuntaina 15.4.18  klo 11-16.30  (Yhteinen linja-autokyyti)

Kouluunlähtevien siunauskirkko tiistaina 29.5.17 Orimattilan kirkossa klo 18

Kouluunlähtevien siunauskirkko keskiviikkona 30.5.17 Orimattilan kirkossa klo 19

Löydät meidät Facebookista

Orimattilan seurakunnan lapsiperheille on oma Facebook-ryhmä nimeltään Orimattilan seurakunnan lapset ja perheet. Tämä ryhmä on aloitettu tammikuussa 2014. Ryhmä toimii lapsiperheiden tiedotuskanavana. Ryhmään ovat tervetulleita vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit tai hoitajat. Löydät ryhmän tästä.

Ryhmän ylläpitäjät ovat lastenohjaajat Noora Kalpio ja Sari Vahter.

Rukousilmapallot
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

LASTEN TOTEUTTAMAT RAAMATUNKERTOMUKSET ESILLÄ KIRKOSSA

Orimattilan seurakunnan päiväkerholaiset taiteilevat raamatunkertomusten aiheita Orimattilan kirkon takaosan lastennurkkaukseen.

Työt ovat nähtävissä kirkossa olevien tilaisuuksien aikana, kuten esimerkiksi kirkkovarteissa ja perheille suunnatuissa messuissa.