Mitä Jeesus sanoo lapsille? Jeesus sanoo: "Tervetuloa!".

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Seurakunta noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia ja lapsiperheitä hyvän äärelle. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja (vauvakerho, perhekerho, päiväkerho), kirkkomuskaritoimintaa, perheiden jumalanpalveluksia, tapahtumia, teemailtoja ja retkiä. Seurakunnan nuorimpia jäseniä muistetaan syntymäpäiväkorteilla. Kaupungin päivähoidon kanssa tehdään säännöllistä yhteistyötä.

Sukupolvien messu sunnuntaina 24.9.17 Orimattilan kirkossa klo 10.

Perhemessu Artjärven kirkossa sunnuntaina 8.10.17 klo 10 jonka jälkeen tapahtuma kirkonmäellä.

Ilmainen bussi-kuljetus Orimattilasta  klo 9.15 Seurakuntakodin parkkipaikalta, Kirkkopuisto 4. Ilmoittaudu p. 050 3399 135 Eija Cederlöf.

Paluumatkalle lähdetään Artjärveltä klo 13.00, eli kun kirkkopizzat on syöty ja Kirkonmäki-kisa kisailtu.

Lasten kauneimmat joululaulut 13.12.17 Orimattilan kirkossa klo 18.00

Perheiden joulukirkko 20.12.17 Orimattilan kirkossa klo 18.00

Löydät meidät Facebookista

Orimattilan seurakunnan lapsi- ja perhetyöllä on oma Facebook-ryhmä nimeltään Orimattilan seurakunnan lapsi- ja perhetyö. Tämä ryhmä on aloitettu tammikuussa 2014. Ryhmä toimii lapsi- ja perhetyön tiedotuskanavana. Ryhmään ovat tervetulleita vanhempien lisäksi isovanhemmat, kummit tai hoitajat. Löydät ryhmän tästä.

Ryhmän ylläpitäjät ovat lastenohjaajat Noora Kalpio ja Sari Vahter.

Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio
Perhemessu Artjärvellä 8.10.17

LASTEN TOTEUTTAMAT RAAMATUNKERTOMUKSET ESILLÄ KIRKOSSA

Orimattilan seurakunnan päiväkerholaiset taiteilevat raamatunkertomusten aiheita Orimattilan kirkon takaosan lastennurkkaukseen.

Työt ovat nähtävissä kirkossa olevien tilaisuuksien aikana, kuten esimerkiksi kirkkovarteissa ja perheille suunnatuissa messuissa.