KERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 2, ja vain projektikerhoon tulee ilmoittautua etukäteen.

Kerhossa on mukavaa!

7-14 -vuotiaille on tarjolla monenlaista kerhotoimintaa. Kerhot kokoontuvat koulujen lukukausien aikana keskustan alueella sekä kylien kouluilla.  Kerhoja ohjaavat yläkouluikäiset, rippikoulun käyneet koulutetut nuoret. Kerhoista vastaa nuorisotyönohjaaja Marja Salo 050 3399 128.

Kouluikäisten tyttöjen ja poikien kerhotoimintaa syksyllä 2016-kevääseen 2017

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ!

Seurakuntakodilla kerhohuoneessa ja alasalissa (os.Kirkkopuisto1) kokoontuvat  seuraavat kerhot.

Maanantaisin klo 16.15-17.15 Projektikerho.

Kevätkaudella on kaksi erilaista teemakerhoa. Voit ilmoittautua kumpaankin, tai vain toiseen teemakerhoon, joka kestää neljän kerhokerran ajan.

Tammikuussa –ulkoilua  1-4-luokkalaisille, ryhmän koko 20 ( leikitään ja pelaillaan). Kokoonnutaan seurakuntakodin edessä

Helmikuussa – askartelua 1-4-luokkalaisille, ryhmän koko 10. Paikkana seurakuntakodin kerhohuone.

Kerhonohjaajat: Venla Tuukkanen , Essi Kettunen ja Eevi Alaputto.

Maanantaisin Englannin kerho klo. 17.30-18.30 (kerhohuone)

4-6-luokkalaisille (kerhossa opitaan englantia leikkien ja pelaillen), ryhmän koko 10.

Kerhonohjaajat: Essi ja Elina Kettunen.

Maanantaisin liikuntakerho klo. 17.30-18.30 (liikuntasali)

Virenojan koulun liikuntasalissa kokoontuu liikuntakerho 1-3 luokkalaisille, ryhmän koko 15-20.

Kerhonohjaajat: Veera Valtonen ja Veera Nilsson.

Tiistaisin Ilmaisutaidon kerho klo 17.30-18.30 (srk. kodin kerhohuoneessa)

1-4-luokkalaisille, ryhmä koko 15.

Kerhonohjaajat: Sire Soosilla ja Miia Vihervuori. Kerhossa musisoidaan , näytellään, leikitään, maalataan ja muovaillaan.

Tönnön koululla kokoontuu kerho tiistaisin klo. 19-20.oo 1-4-luokkalaisille, ryhmän koko 15. Kerho yhdistää taiteen tekemisen ja leikkimisen mm. maalataan, piirretään, tarinoidaan ja seikkaillaan rastiratojen merkeissä. Kerhonohjaajat: Mariella Hilarto ja Veeti Viitikko.

Kuvat: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Koulusta kerhoon

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ!

Seurakunnan iltapäiväkerhot toimivat tällä hetkellä yhdellä koululla,   Virenojalla tiistaisin klo 13-15 ja Kuivannolla torstaisin klo 12.30-14.30.  Kerho on tarkoitettu 1-2 -luokkalaisille tytöille ja pojille. Koululainen voi  tulla suoraan koulusta kerhoon, jossa hänestä huolehtii seurakunnan nuoriso-ohjaaja Kirsti Torila. Iltapäiväkerhoihin ilmoittaudutaan syksyllä ja jatketaan saman porukan kanssa kevätkausi. Kesken lukukaudenkin voi kysellä, onko kerhossa tilaa.

Ohjelmaan sisältyy ulkoilua, eväiden syöntiä, leikkejä, kädentöitä ym. toimintaa koululaisten tarpeet huomioiden. Kerhossa on pieni hiljentymisen hetki, jossa kuunnellaan kertomuksia ja keskustellaan lapsille ajankohtaisista asioista.

Kerhotyötä tehdään yhteistyössä koulujen opettajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Leirillä on mukavaa!

Kesäaikaan ja talvella viikonloppuisin järjestetään leirejä Mallusjoen leirikodilla ja muualla Suomessa. Leireillä on monenlaista mukavaa ja ohjattua puuhastelua sisällä ja ulkona, yhdessä ystävien kanssa.

Leirit ovat yöleirejä, ellei toisin mainita. Mukaan lapsi tarvitsee aina lakanan, pussilakanan ja tyynyliinan tai makuupussin, lakanan ja tyynyliinan, pyyhkeen ja peseytymisvälineet, omat lääkkeet ja vaihtovaatteita. Leiristä lähetetään aina leirikirje, jossa on leirikohtainen tarkempi informaatio sekä turvatietolomake. Kirje lähetetään noin viikkoa ennen leiriä.

Retket ja tapahtumat

Retkiä tehdään muutama vuodessa ja niistä ilmoitellaan kotisivulla, varhaisnuorten kerhoissa ja ip-kerhoissa.

Kerran vuodessa järjestetään kymppisynttärit, yhteiset syntymäpäiväjuhlat sinä vuonna 10 vuotta täyttäville seurakuntalaisille.

Katja Kerkkänen
Marja  Salo