Lähde liikkeelle

Lenkkiporukka lenkkeilee tunnin verran joka keskiviikko - ilman sauvoja tai niiden kanssa. Lähtö Anninkammarilta klo 10. Hartaus klo 9.45. Lenkin jälkeen kahvitellaan ja jumppautetaan aivoja. Lenkille voi osallistua vapaasti. Ohjaajana Aira Nevalainen. Lisätietoja diakonissa Teija Peltola, 050 3641 789.

Tuolijumppaa on tarjolla kaikille erikseen ilmoitettuina tiistaiaamuina klo 10.30-11 Anninkammarilla. Ei pääsyvaatimuksia. Vetäjänä toimii Sirpa Peltola. Lisätietoja diakonissa Teija Peltola, 050 3641 789.

Gospel-lavarit on kokonaisvaltainen liikuntahetki. Musiikin ja helppojen tanssiaskeleiden avulla pääset tyhjentämään mielesi ja nauttimaan Jumalan luomasta ihmeestä, itsestäsi. Tarjolla on iloa ja vapautta sekä lepoa ja rauhaa hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kokoontumiset Orimattilan seurakuntakodin yläsalissa joka toinen tiistai. Hinta 2 euroa kerta. Kevään 2016 kokoontumisia ei ole vielä sovittu. Ohjaajana Lavis-tanssijumppaohjaaja Eeva Salonen, ekristiinsalonen[at]gmail.com.

Tekemistä käsille

Käsityöpiiri on kaikille avoin kerho, jossa askarrellaan ja tehdään käsitöitä iloisessa porukassa omaksi iloksi.  Kerho kokoontuu Anninkammarilla torstaisin klo 14-17. Omat tarvikkeet mukaan. Vetäjän toimii Harriet Suomalainen. Lisätietoja diakonissa Teija Peltola, 050 3641 789.

Voit tehdä käsilläsi hyvää myös kaukaisen lähimmäisen hyväksi. Rakkauden sisarten tukipiiristä, Nuttupiiristä Etiopian vauvojen hyväksi ja Kellarin Poikien puutyöpiiristä saat lisätietoja täältä.

Kuva: KT/Aarne Ormio

Kulttuurin ystäville

Kirjallisuuspiiri on kaikille avoin ja se kokoontuu Anninkammarilla kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 15 - 16.30. Osallistujien toiveiden mukaan esitellään kirjoja ja kirjailijoita sekä keskustellaan. Kerran vuodessa ollaan ruonojen äärellä. Vetäjänä toimii Tarja Haataja. Lisätietoja diakonissa Teija Peltola, 050 3641 789.

Runoryhmä Pisarat kokoontuu Artjärven seurakuntakodilla joka toinen viikko tiistaisin klo 13 - 15. Ryhmän ohjelmistosta löytyy monipuolista runoutta eri tilaisuuksiin. Kaikki runoudesta kiinnostuneet ovta tervetulleita mukaan. Ryhmän vetäjänä toimii diakoni Sirkka Kekki, 040 836 2693.

Seurakunnan kuorotoiminnasta löydät tiedot täältä.