Menkää ja tehkää

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."  Matt.28:19-20

Tämän käskyn perusteella myös Orimattilan seurakunta on mukana maailmanlaajuisessa lähetystyössä. Lähetys vie viestiä Jumalan rakkaudesta ja Vapahtajasta, joka kutsuu yhteyteensä kaikkia. Ihmisen kokonaisvaltainen auttaminen on osa tätä viestiä.

Miten voin olla mukana?

Rukoile lähetystyön ja lähettien puolesta.

Osallistu lähetyksen toimintaan seurakunnassa.

Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan lähetyksen tapahtumia. Ota yhteyttä lähetyssihteeriin, marja.huuhtanen[at]evl.fi, p. 050 5632 295 tai lähetyspappiin, mira.vorne [at]evl.fi, p. 040 1259 503.

Lähetyspiirit

Orimattilan seurakunnassa toimii kolme lähetyspiiriä.  Ne ovat Anninkammarin piiri, Tietävälä-Pakaan piiri ja Kenian piiri.

Piireissä kuulemme uutisia maailmalta ja omilta nimikkoläheteiltä. Kahvitellaan ja vaihdetaan ajankohtaisia kuulumisia. Hartaushetken lisäksi laulamme yhdessä. Piirit kokoontuvat useimmiten Anninkammarilla, os. Erkontie 26, toisinaan myös kodeissa. Paikka ja piirien kokoontumisajat ilmoitetaan paikallislehtien seurakunnan kirkollisten palstalla torstaisin.

Lähetyspuoti ja Annin kuistikirppis

Uutta ja vanhaa lähetyksen hyväksi! Avoinna ti-to klo 10-14, os. Erkontie 26.

Lahjoita tavaraa!

Voit lahjoittaa käyttökelpoista tavaraa myytäväksi Annin kuistikirppikselle aukioloaikoina (emme vastaanota kirjoja, isoja huonekaluja ja vaatteita). Tarvittaessa voimme myös noutaa lahjoitukset. Tiedustelut: Marja Huuhtanen, p. 050 5632295. Annin kuistikirppiksen tuotolla tuetaan oman seurakunnan lähetystyötä.

Vapaaehtoisia myyjiä

Tule pyörittämään pienimuotoista Lähetyspuotia ja Annin kuistikirppistä. Etsimme koko ajan vapaaehtoisia toimijoita. Ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Jos olet kiinnostunut, tule käymään Anninkammarilla tai soita lähetyssihteeri Marja Huuhtaselle, p. 050 5632295.

Pieniä koululaisia Nepalissa. Kuva: Kirsti Kirjavainen.
Lähetyssihteeri
16300 Orimattila

Päävastuualueenani ovat lähetys- ja tiedotussihteerin tehtävät.

Lähetyssihteerinä hoidan erilaisten lähetysaiheisten tilaisuuksien käytännön järjestelyjä, koordinoin Lähetyspuodin ja lähetyksen vapaaehtoisten toimintaa sekä toimin lähetyspiirien yhteyshenkilönä. Välitän tietoa nimikkolähettien työstä seurakuntalaisille. Hoidan myös lähetystyöhön liittyviä toimisto- ja hallinnollisia tehtäviä.

Tiedotussihteerin tehtäviini kuuluu seurakunnan verkkosivujen päivittäminen ja suunnittelu, esitteiden, tapahtumatiedotteiden ja mainosten tuottaminen sekä muut tiedotukseen liittyvät toimisto- ja hallinnolliset tehtävät.