Menkää ja tehkää

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."  Matt.28:19-20

Tämän käskyn perusteella myös Orimattilan seurakunta on mukana maailmanlaajuisessa lähetystyössä. Lähetys vie viestiä Jumalan rakkaudesta ja Vapahtajasta, joka kutsuu yhteyteensä kaikkia. Ihmisen kokonaisvaltainen auttaminen on osa tätä viestiä.

Miten voin olla mukana?

Rukoile lähetystyön ja lähettien puolesta.

Osallistu lähetyksen toimintaan seurakunnassa.

Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan lähetyksen tapahtumia. Ota yhteyttä lähetyssihteeriin, marja.huuhtanen[at]evl.fi, p. 050 5632 295 tai lähetyspappiin, mira.vorne [at]evl.fi, p. 040 1259 503.

Lähetyspiirit

Orimattilan seurakunnassa toimii kolme lähetyspiiriä.  Ne ovat Anninkammarin piiri, Tietävälä-Pakaan piiri ja Kenian piiri.

Piireissä kuulemme uutisia maailmalta ja omilta nimikkoläheteiltä. Kahvitellaan ja vaihdetaan ajankohtaisia kuulumisia. Hartaushetken lisäksi laulamme yhdessä. Piirit kokoontuvat useimmiten Anninkammarilla, os. Erkontie 26, toisinaan myös kodeissa. Paikka ja piirien kokoontumisajat ilmoitetaan paikallislehtien seurakunnan kirkollisten palstalla torstaisin.

Aaban kylän naiset nostavat vettä kylän kaivosta käsivoimin. Vesi on kaivossa 63 metrin syvyydessä.

Marja Huuhtanen
Lähetyssihteeri