ORIMATTILAN SEURAKUNTA JA ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA

JOULUN AJAN TAPAHTUMIA

KESKIVIIKKO 20.12.

klo 18 Perheiden joulukirkko Orimattilan kirkossa.

TORSTAI 21.12.

klo 18 Eläinten joulurauhan julistus Vanhan pappilan puiston nuotiopaikalla. Vanhan pappilan nuotiopaikalle kokoontuu karvainen seurakunta omistajineen keskiviikkona 21.12. klo 18. Mukaan voi tulla niin lemmikin kanssa kuin ilman.  Joulusanomaan johdattelee pastori Outi Vainio ja itse joulurauhan hän julistaa yhdessä koiriensa kanssa. Illassa lauletaan muutama joululaulu Rita Hontin johdolla. lltaan lämpöä tuovat paitsi eläinystävät myös nuotiotuli, jonka äärellä voi paistaa itse tuomiaan makkaroita.

LAUANTAI 23.12.

klo 19 Ictus Spein pieni joulukonsertti Orimattilan kirkossa. Vapaa pääsy.

SUNNUNTAI 24.12.

Neljäs adventtisunnuntai

klo 10 Sanajumalanpalvelus Orimattilan kirkossa. Saarna ja liturgia Annakaisa Rantala, kanttorina Martti Kuittinen.

SUNNUNTAI 24.12.

Aattohartaudet

klo 14 Orimattilan kirkossa. Liturgina Annakaisa Rantala, Hannu Rantala saarnaa, kanttorina Rita Honti. Meo Braithwaite laulaa.

klo 16 Orimattilan kirkossa. Liturgina Outi Vainio, Hannu Rantala saarnaa, kanttorina Rita Honti. Pöyryn musiikkiperhe.

klo 14 Artjärven kirkossa. Saarna ja liturgia Mira Vorne, kanttorina Martti Kuittinen.

klo 16 Kuivannon kirkossa. Saarna ja liturgia Annakaisa Rantala, kanttorina Martti Kuittinen.

Jouluyön messu

klo 22 Orimattilan kirkossa. Saarna ja liturgia Tuomas Niskanen ja kanttorina Rita Honti. Selma Palo-Kiuru, laulu, Elina Luhtala, viulu.

MAANANTAI 25.12.

Joulupäivä

Sanajumalanpalvelus

klo 7 Orimattilan kirkossa.  Liturgina Annakaisa Rantala, Outi Vainio saarnaa, kanttorina Rita Honti. Naiskuoro, joht. Tarja Haataja.
klo 8 Artjärven kirkossa. Saarna ja liturgia Mira Vorne, kanttorina Martti Kuittinen.
klo 9 Kuivannon kirkossa. Liturgina Annakaisa Rantala, Outi Vainio saarnaa, kanttorina Rita Honti. Lauri Kuosa, laulu.

TIISTAI 26.12.

Tapaninpäivä

klo 18 Messu Orimattilan kirkossa. Saarna ja liturgia Hannu Rantala ja Martti Kuittinen. Lauletaan joululauluja.

klo 18 Taivaallista joulua -konsertti Artjärven kirkossa. Katja Esle, Jyrki Nurminen, Aaro Alaspää. Vapaa pääsy. Ohjelma 12€.

SUNNUNTAI 31.12.

Uudenvuodenaatto

klo 18 Messu Orimattilan kirkossa. Saarna ja liturgia Tuomas Niskanen ja kanttorina Martti Kuittinen.

MAANANTAI 1.1.2018

Uudenvuodenpäivä

klo 10 Sanajumalanpalvelus Orimattilan kirkossa. Saarna ja liturgia Hannu Rantala, kanttorina Miia Kettunen.

klo 13 Sanajumalanpalvelus Artjärvellä (paikka varmistuu myöhemmin).

KESKIVIIKKO 3.1.2018

klo 9 Arkiaamun ehtoollinen Orimattilan kirkossa

LAUANTAI  6.1.2018

Loppiainen

klo 10 Messu Orimattilan kirkossa. Liturgina Outi Vainio, Mira Vorne saarnaa, kanttori.

klo 12 Soiva joulukortti –kahvikonsertti Orimattilan seurakuntakodissa. Konsertissa esiintyy Järvenpään Naislaulajat Ainottaret. Ohjelmisto kattaa skaalan hengellisestä maalliseen ja kansanlauluista viihteeseen. Mukana myös vielä ripaus joululauluja. Alkusanat kappalainen Mira Vorne. Konserttikahvit alkavat 11.30. Kahvikortti ovelta 10€. Kahvikortteja ostettavissa etukäteen kirkkoherranvirastosta ja Anninkammarilta.

SUNNUNTAI 7.1.2018

klo 10 Messu Orimattilan kirkossa.  Liturgina Katja Kerkkänen, Annakaisa Rantala saarnaa, kanttori.

KAUNEIMMAT JOULULAULUT 2017

TIISTAI 5.12.

klo 14          Mallusjoen Lepokodilla. Hannu Rantala, Miia Kettunen.

TORSTAI 7.12.

klo 13      Orimattilan kirkossa. Arkipäivän tutuimmat ja kauneimmat joululaulut. Erityisesti erityisryhmille, laitoksissa asuville ja vanhuksille. Tilaisuuden kesto n. 45 min.

klo 18      Mallusjoen leirikodilla. Salme Montonen, Mira Vorne, Rita Honti ja Järvikunnan piirineuvosto. Mukana myös Mallusjoen Kyläpelimannit.

SUNNUNTAI 10.12.

klo 16      Orimattilan kirkossa. Wellamon Orimattilan toimipisteen viulistit, johtajana Irina Sundberg.

klo 18      Pennalan seurantalolla. Katja Kerkkänen, Rita Honti, Noora Kalpio, seurakunnan päiväkerholaiset.

klo 18      Kuivannon kirkossa. Hannu Rantala, Miia Kettunen ja Gospelkuoro.

KESKIVIIKKO 13.12.

klo 18      Lasten kauneimmat joululaulut Orimattilan kirkossa. Outi Vainio, Miia Kettunen ja Marketta Seilo.

TORSTAI 14.12.

klo 14      Artjärven palvelutalolla.

SUNNUNTAI 17.12.

klo 16      Heinämaan rukoushuoneella. Outi Vainio ja Miia Kettunen.

klo 18      Orimattilan kirkossa. Tuomas Niskanen, Rita Honti, Orimattilan Mieslaulajat.

klo 18      Artjärven kirkossa. Mira Vorne, Martti Kuittinen.

LAUANTAI 6.1.2018

klo 13      Artjärven seurakuntakodissa. Mira Vorne, Martti Kuittinen.

Orimattilan kirkko talvella