Laulamisen iloa Orimattilassa

Lapsikuoro Sydämelliset on ala-asteikäisille suunnattu lauluryhmä, joka laulaa monipuolista lastenlauluohjelmistoa. Harjoitukset maanantaisin klo 16.30-17.15 kappelissa (kirkon yläkerrassa, käynti sakastin ovesta).

Gospelkuoro on kaikenikäisille suunnattu, uudempaa hengellistä musiikkia laulava 10-henkinen eri seurakuntien kristittyjen ryhmä. Bändisoittajat ovat myös tervetulleita. Harjoitusajat sovitaan kertakohtaisesti.

Kirkkokuoro on kaikenikäisille suunnattu neliäänisesti laulava sekakuoro. Kuoro laulaa perinteistä ja uudempaa hengellistä musiikkia. Hopeakuoro on eläkeläisille suunnattu päiväkuoro. Kuoro laulaa kolmiäänistä perinteistä ja uudempaa hengellistä musiikkia. Harjoitukset tiistaisin klo 18 seurakuntakodin alasalissa.

Kaikista edelläluetelluista kuoroista vastaa kanttori Miia Kettunen.

Ictus Spei on pieni gregoriaaniseen musiikkiin erikoistunut lauluryhmä. Ryhmää johtaa Antero Taavila ja se harjoittelee maanantaisin klo 18 kirkossa. Ictus Spein oma sivu löytyy täältä.

Veljeskuoro on veteraanien asialla. Ryhmässä on muutamia miehiä, jotka niin sovittaessa laulavat yksiäänisesti veteraanien hautajaisissa tai muissa isänmaallisissa tai veteraanitilaisuuksissa. Ryhmän yhteyshenkilönä toimii Hannu Huhmarkangas, 040 8414 136.

Kaikki kuorot esiityvät seurakunnan messuissa ja muissa tilaisuuksissa. Tervetuloa saamaan ja jakamaan musiikin iloa!