Laulamisen iloa Artjärvellä

Artjärven kappeliseurakunnassa toimivat seuraavat musiikkiryhmät:

Artjärven mieskuoro, jäseniä 8. Laulamme messuissa ja kappeliseurakunnan eri  tilaisuuksissa. Ohjelmistossa on hengellistä, isänmaallista ja laulelmatyyppistä musiikkia - myös omaa tuotantoa, niin tekstien kuin sävelmien osalta. Harjoitukset seurakuntakodilla kodilla joka toinen torstai klo 18, alkaen 14.1.2016.

Virsityöpaja, osallistujia 10 molemmin puolin. Harjoittelemme seuraavan sunnuntain messun virret ja messusävelmistöä. Kokoontumiset seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 18.

Artjärven gospelkuoro, Agk, jäseniä 12. Ohjelmisto on pääasiassa uutta ja vanhaa gospelia. Laulamme enimmäkseen gospelmessuissa 1-4 -äänisiä sovituksia. Harjoitukset ovat seurakuntakodilla joka toinen torstai klo 18, alkaen 21.1.2016

Mieskuoro vuonna 1990

Martti Kuittinen