Tiekirkko Orimattilassa 3.6.-12.8.2018 - kirkko auki joka päivä klo 11-17

Tiekirkkotoiminta on valtakunnallista toimintaa. Orimattilassa Tiekirkkona on perinteisesti ollut v. 1866 rakennettu kaunis graniittinen ristikirkko, Orimattilan kirkko.  Komea ja iso kirkko sijaitsee kaupungin elämän keskellä, hautausmaa ympäröi sitä kauniina puistona.

Tiekirkossa toimivat tänä kesänä oppaina orimattilalaiset opiskelijat. Jokainen lapsivieras saa kirkosta mukaansa muistoksi pienen kirjasen. Kirkon ja seurakunnan juhlavuoden kunniaksi kirkossa on jaossa myös vuonna 1986 tehtyä seurakunnan 350-vuotisjuhlakirjaa.

Kesäkahvila on avoinna kirkolla 4.-7.6. ja 11.-14.6. klo 10-14.

Tiekirkot ja niiden aukioloajat sekä tietoa periaatteista ja toiminnasta löydät valtakunnallisilta Tiekirkko-sivuilta. Voit myös tutustua tarkemmin Orimattilan kirkkoon ja sen historiaan.

Sisäkuva Orimattilan kirkossa.