C H K L R S V

C


Lapsityönohjaaja (vs.)
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin lapsityönohjaajana. Tehtäviini kuuluvat lapsi- ja perhetyön kokonaisuuden suunnittelu, organisointi ja 8 lastenohjaajan esimiehenä toimiminen.

H


Lastenohjaaja
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa, Virenojalla, Tönnössä ja Mallusjoella. Käyn myös päiväkodeissa pitämässä Hyviä hetkiä.

K


Lastenohjaaja
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Työskentelen seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Pennalassa, päiväkotiyhteistyö sekä Kirkkovartti -pyhäkoulu. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän lapsi- ja perhetyön Facebook –ryhmää.

L


Diakonissa (määräaikainen 1.1.2017 - 4.6.2018)
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Artjärven aluetyö, diakoninen perhetyö. Työvapaalla lastenohjaajan toimesta hoitaessaan määräaikaista diakonian virkaa.

R


Lastenohjaaja, Artjärvi
Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän päiväkerhoa, perhekerhoa, vauvakerhoa ja päivähoidon kirkkohetkiä. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

S


Lastenohjaaja
Orimattilan seurakunta

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin lapsi- ja perhetyön kirkoissa ja tapahtumissa.

V


Lastenohjaaja
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja Vanhassa pappilassa, Mallusjoella, Virenojalla ja Tönnössä, päiväkotiyhteistyö sekä lisäksi vastaan pikkulapsityöstä.

Lastenohjaaja
Pappilantie 1
16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerho, vauvakerho, taaperokahvila sekä lasten kirkkovartti-pyhäkoulu. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän lapsi- ja perhetyön Facebook-ryhmää.