C H K L R S V

Lapsityönohjaaja (vs.)
16300 Orimattila

Toimin lapsityönohjaajana. Tehtäviini kuuluvat lapsi- ja perhetyön kokonaisuuden suunnittelu, organisointi ja 8 lastenohjaajan esimiehenä toimiminen.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa, Virenojalla, Tönnössä ja Mallusjoella. Käyn myös päiväkodeissa pitämässä Hyviä hetkiä.

16300 Orimattila

Työskentelen seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa ja Pennalassa, päiväkotiyhteistyö sekä Kirkkovartti -pyhäkoulu. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän lapsi- ja perhetyön Facebook –ryhmää.

Diakonissa (määräaikainen 1.1.2017 - 4.6.2018)
Artjärven kappeliseurakunta Orimattilan seurakunta
16300 Orimattila

Artjärven aluetyö, diakoninen perhetyö. Työvapaalla lastenohjaajan toimesta hoitaessaan määräaikaista diakonian virkaa.

Lastenohjaaja, Artjärvi
Artjärven kappeliseurakunta
Kirkkotie 23
16200 Artjärvi

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän päiväkerhoa, perhekerhoa, vauvakerhoa ja päivähoidon kirkkohetkiä. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

Olen lastenohjaaja ja musiikkipedagogi. Lastenohjaajan työhöni kuuluu päivä- ja perhekerhoja Vanhassa pappilassa. Lisäksi vastaan Kirkkomuskaritoiminnasta: suunnittelen ja ohjaan ryhmien viikottaiset tunnit sekä valmistelen ja organisoin muskarin esiintymiset ja konsertit. Toimin myös yhteistyössä seurakunnan kanttoreiden kanssa hoitaen säestyksiä etenkin lapsi- ja perhetyön kirkoissa ja tapahtumissa.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerhoja Vanhassa pappilassa, Mallusjoella, Virenojalla ja Tönnössä, päiväkotiyhteistyö sekä lisäksi vastaan pikkulapsityöstä.

16300 Orimattila

Toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Työhöni kuuluu päiväkerho, vauvakerho, taaperokahvila sekä lasten kirkkovartti-pyhäkoulu. Lisäksi kirjoittelen lapsityön kuukausikirjettä ja ylläpidän lapsi- ja perhetyön Facebook-ryhmää.