Suntio

Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut

Kanttori, Artjärvi
16200 Artjärvi

Toimin Orimattilan seurakunnan, Artjärven kappelin kanttorina. Orimattilan seurakunnan kanttoreiden yhteisenä työnäkynä on palvella seurakuntalaisia tasokkaalla ja monipuolisella musiikilla.

Diakonissa (määräaikainen 1.1.2017 - 4.6.2018)
16300 Orimattila

Artjärven aluetyö, diakoninen perhetyö. Työvapaalla lastenohjaajan toimesta hoitaessaan määräaikaista diakonian virkaa.

Suntio
16300 Orimattila

-Arjessa ja juhlassa-  Toimin suntion tehtävissä pääsääntöisesti Orimattilan ja Artjärven kirkoissa.

Työhöni kuuluvat arjen askareet kirkossa ja muissa kiinteistöissä sekä toimitusten, jumalanpalvelusten ym. tilaisuuksien käytännön järjestelytehtävät.

Hautausmaan työnjohtaja
16300 Orimattila

Vastaan hautausmaiden hoidosta ja hautaustoimesta Orimattilan, Kuivannon ja Artjärven hautausmailla. Palvelen Orimattilassa hautausmaan toimistossa hautapaikka- ja hoitosopimusasioissa ma-to klo 12-14, sekä pe klo 12-13.

Lastenohjaaja, Artjärvi
16200 Artjärvi

Toimin lastenohjaajana sekä Artjärven kappeliseurakunnassa että Orimattilan seurakunnassa. Pidän päiväkerhoa, perhekerhoa, vauvakerhoa ja päivähoidon kirkkohetkiä. Työhöni kuuluu lisäksi muita tehtäviä Artjärven kappeliseurakunnassa.

Toimistosihteeri, Artjärven kappeliseurakunta
16200 Artjärvi

Olen Artjärven kappeliseurakunnan osa-aikainen toimistosihteeri. Työhöni kuuluu pääasiassa sukuselvitysten ja virkatodistusten tekoa, ym. sekalaista toimistotyötä.