Esirukouspyyntö

Rukouspyyntösi aihe on mukana esirukouksessa seuraavan tai sitä seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa valitsemassasi Orimattilan seurakunnan kirkossa. Tällä lomakkeella lähetetyt rukouspyynnöt päätyvät Orimattilan seurakunnan papeille. Lähetä esirukouspyyntösi ensisijaisesti omalle seurakunnallesi. Ethän käytä tätä palvelua vilpillisesti!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.